Média Park Kft. - www.mediapark.hu

Mi az a WOMCMS?

A WOMCMS (Webomatic Content Management System) egy tartalomkezelő rendszer, melyet a Média Park Kft. tapasztalt fejlesztői gárdája hozott létre.
Egy rugalmas rendszert jelent, testre-szabható jellegéből eredően új kihívás elé állítja az Internetes piaci résztvevőket. Célja az Interneten való megjelenés támogatása mellett, hogy bevonja a cégeket, magánszemélyeket saját weboldaluk fejlesztésébe.

Egy olyan szolgáltatást jelent, mely sokban megkönnyíti felhasználóinak az Internetes publikálás feladatát.

Megoldást szolgáltat a szétválasztott tárolási módra, miszerint a grafika, és a tartalmi elemek egymástól elkülönítve kerülnek lementésre. Mindennek előnyei, hogy a tartalomban történő keresések többszörösére gyorsíthatóak, a design pedig amely a megjelenítés alapját adja könnyen módosítható, lecserélhető anélkül, hogy az egész lapot újra kellene építeni a teljes tartalommal, mögöttes adatbázissal.

Dinamikus megjelenést biztosít, a tartalmak futásidőben generálódnak.

A technikai megvalósítást tekintve pedig moduláris felépítés alkalmazható. Ez azt jelenti, hogy a folyamatok, megoldási metódusok modulokba tömöríthetőek, így többszöri felhasználás válik lehetővé, és lerövidíti a fejlesztési időt egy új Site létrehozásánál, illetve modul többszöri felhasználásakor Site-on belül is.

Napjainkban egy weblap akkor érheti el célját, ha igazodni tud a változó elvárásokhoz. Fontos, hogy ha Ön később változtatni akar a struktúrán, tartalmon, vagy grafikán, akkor szabadon megtehesse! Mindezt könnyen és gyorsan.

A WOMCMS rendszer használatával jelentős költségmegtakarítás érhető el. Nincs szükség drága honlapszerkesztő programok vásárlására, sem az azokat kezelő dolgozók betanítására, foglalkoztatására, vagy külső munkaerő bevonására. A CMS segítségével a frissítés gyorsítható, automatizálható, és ezeket a felhasználók önállóan, akár webes szakemberek segítsége nélkül is el tudják végezni.

Hogyan valósul meg a Weblap-elképzelésem?

  • Ön kiválasztja több ezer sablon közül azt az egyet, ami a legjobban megfelel profiljának, illetve kérésére kialakítjuk sajátos, egyedi megjelenését.
  • Megadja a tervezett tartalmat és menüstruktúrát, mely kialakításához segítünk tanácsainkkal. (pl.: Cégbemutatkozás / Termékeink / Áraink / Üzleteink / Referenciáink / Céghírek / Kapcsolat stb).
  • Kiválasztja a beépítendő modulokat.
  • Testreszabottan megkapja a keretsablont beillesztett modulokkal, és az első tartalomfeltöltéssel.

Mi történik ez után?

A történet ezen a ponton nem fejeződik be, innen kezdődik a felhasználók legérdekesebb, és legfontosabb teendője, a rendszer megismerése, melyhez ingyenes felhasználói kézikönyvet biztosítunk.

Átadásra kerülnek az azonosítási adatok a szerkesztőfelület eléréséhez (Név, Jelszó). A megismerés után elkezdődhet a gyakorlás, és az egyszerű tartalom-karbantartó felületek megismerése. Itt fontos megjegyezni, hogy a karbantartó felület használatba vehető a nap 24 órájában egy internetes kapcsolat létesítésével a világ bármely pontjáról. Egyedül egy böngészőprogram szükséges eléréséhez.

Az adminisztrációs felületekről:

A szerkesztő főoldala 3 fő részre tagozódik:

  1. Bal oldali hasábon fa struktúrába rendezve a WebSite szerkezetét láthatjuk. Ennek segítségével könnyen lépkedhetünk a struktúrán, kiválaszthatjuk és szerkeszthetjük a lapok tulajdonságait, behívhatjuk szerkesztésre, illetve megjeleníthetjük jelenlegi állapotában.
  2. A középső mező legfontosabb szerepe a megjelenítés. Itt folyamatosan nyomon követhetjük az általunk létrehozott változtatásokat. Beállíthatjuk a tartalmak, modulok beillesztési sorrendjét, elrendezését.
  3. A jobb oldalon pedig a modullista tárul elénk, amely a rendelkezésünkre álló modulokat tartalmazza, innen könnyedén néhány kattintással beilleszthetőek, és működésük pár egyszerű lépésen keresztül beállítható.

A felületek egyszerű használhatóságal, és jó áttekinthetőséggel rendelkeznek, kihasználva a WYSIWYG technológia lehetőségeit.

Hírek

2005-11-04 16:10
Csomagjaink, megoldásaink most még kedvezőbb feltételekkel kínáljuk az év végéig. Használja ki a lehetőséget, tekintse meg akciónkat!
2005-10-28 13:29
Elkészült, és átadásra került a HWT Online Informatikai Magazin új arculatát kölcsönző Site Design. (megtekinthető: www.hwt.hu )
2005-06-06 16:36
Az NMA Magyarország Kft. megrendelése alapján elkészül a SZTÁRsms.hu oldal.
2005-05-21 14:47
Mobil vásárlási rendszerünk (Mobile Payment System - MPS) tesztelése befejeződött, teljes értékű alkalmazássá fejlődött.
2005-04-21 14:45
WOMCMS verziószám váltás 1.7.5.-re
2005-04-01 14:22
Elkészült, élesítésre került az Árindex Kft. www.tender-radar.hu site-ja.
2005-02-14 11:21
Textil World Kft. komplett Site-ja átadása került. (www.textilworld.hu)
2005-01-24 16:20
Mobil vásárlási rendszerünk (Mobile Payment System - MPS) béta változata elkészült.